Povestea Noastră Despre noi

Cine suntem? În câteva cuvinte despre noi

Având în urmă o experienţă de mai mult de 15 ani în gastronomie şi organizări de evenimente, am deschis Ballroom Stejarul. Scopul nostru este să mulţumim şi cel mai exigent client dovedind astfel că pasiunea şi dedicaţia ne sunt caracteristice. Înţelegem că fiecare eveniment este deosebit de un altul şi ca urmare punem la punct împreună cu clienţii noştri şi cel mai mic detaliu. Ştim că eleganţa, bunul gust şi curăţenia au un rol important în reuşita unui eveniment. Ca să îl facem de neuitat adăugăm muncă, perfecţionare permanentă, cunoştinţe despre ultimele tendinţe din domeniu şi mai ales facem toate acestea cu plăcere. Da, ne place ceea ce facem pentru că vedem oameni fericiţi ca urmare a eforturilor noastre!

Vrem să fim alături şi de tine la cel mai frumos eveniment din viaţa ta!

Vrei să te întâlneşti cu noi? Te invităm la o vizionare. Vezi atât locaţia cât şi cine suntem!

De ce noi? Pentru...

Profesionalism

Ne perfecţionăm permanent și punem înainte de toate clientul și dorințele lui pentru că știm că evenimentul este doar al lui și trebuie să iasă exact cum își dorește el.

Eleganță

Prin bun gust creștem calitatea evenimentului și implicit al imaginii celui care dă petrecerea. Invitații cu siguranță vor aprecia fiecare detaliu și vor uita cu greu un astfel de eveniment.

Meniuri

Îţi propunem mai multe variante de meniuri gustoase din care să îl alegi pe cel mai potrivit pentru evenimentul tău

Spațiu Modern

Totul este modern, de la interiorul și exteriorul ballroom-ului până la băi și spații de fumat.

Dotări

Suprafață generoasă, decor elegant, meniuri sofisticate și gustoase, bar, grădină, servicii de pază și încă multe altele.

Experiență

Cu mai mult de 15 ani în gastronomie şi organizări de evenimente suntem pregătiți pentru orice eveniment.

Mâncăruri apetisante şi gustoase / Un meniu sănătos şi variat